lensevent camera logo

Kortfilm - Tijdlooos

Ellie is een magisch meisje dat met haar vader en broer midden in het bos woont. Ze wonen vlakbij een groot meer. Alles verandert wanneer ze  haar familie laat verdwijnen op mysterieuze wijze en het meer haar naam  blijft roepen. Pas wanneer ze ouder is, vindt ze een manier om terug te gaan in de tijd en komt ze te weten wat er is gebeurd.

Een experimentele korte studenten film met Vlaamse topcast

Lotte Stevens, volgde de opleiding ‘Musicaltheater’ aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg. Daarnaast speelde ze mee in Evita (Mistress), Little Mermaid (US Ariel), Zoo of Life, Maya De Bij, Marie Antoinette en Rubens, Rocky Horror show, winterrevue,… Als backing vocal trad ze op met Helmut Lotti en Paul Michiels. Daarnaast zette ze haar eigen muzikale theatervoorstelling neer: ‘Grote madammen in’t klein’. Op Ketnet is ze te zien in de serie ‘Hoodie’ als Flo, en is ze tevens lid van De Ketnetband. Sinds kort heeft zij de fakkel overgenomen van Free Souffrio als ‘Mega Mindy’

Sven De Ridder acteerde in verschillende televisieseries zoals “Fair Trade” , “De Bunker” en “Cordon”. Meest recent speelde hij in Vlaamse films als “Torpedo” en “Red Sandra”.  In 2021 regisseert hij de Vlaamse dubbing van “SPACE JAM 2 : A NEW LEGACY” voor Warner Brothers en speelde hij in tal van films zoals: “BITTERSWEET SIXTEEN, DUYSTER en DE GEBROEDERS SCHIMM.

Jana Coene, een veelbelovende jonge actrice uit de prijswinnende kortfilm “OLD BORN”. Ze werd ook gezien als model voor “WOODY” en speelt vooral veel reclame en studenten kortfilms.

Jarne Heylen, werd de eerste keer opgemerkt in de film “AY RAMON” van Stijn Coninx. Al snel kon hij ook in enkele series als “GENT WEST”, “SPITSBROERS” en “VERMIST” spelen. De rol waar hij uit de startblokken mee schoot is Noah in de korte film “NOAH” over een jongen met kinder depressie.

Contact
+32 492 52 84 48

contact@lenseventproducties.com